Här bor jag.

45

44

48

43

42

49

Jag gillar second hand och loppis så det är inte så konstigt att mitt hem är fyllt med fyndade saker från smålands alla hörn. Jag hittar fina burkar jag ställer i köket och fyller med makaroner, mjöl eller pärlsocker. Kameror från olika årtionden, glasflaskor som haft ett okänd innehåll, en minicykel eller en tvåarmad lampa. Men två av mina absoluta favoriter är en serveringsvagn jag putsade upp och målande om lite granna, som nu står så bra i köket. Sen såklart att jag fyndade världen för ynka sjuttio kronor en dag efter jobbet, den tavlan passar alldeles utmärkt ovanför soffan. Så på ett ungefär så här ser det ut hemma hos mig.

2 reaktioner på ”Här bor jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s