Födelsedag.

60 57 59 DSC_036758

Att fylla år tycker jag är så himla kul. Jag tycker om att förbereda och planera inför den stora dagen. Att skriva inbjudningskort och komma på roliga rim. Att göra vimplar att dekorera med ovanför matbordet och skriva fina skyltar till bordsplaceringen. Överraskningarna som sker när gästerna anländer, ballonger och fint inslagna paket. Att det bjuds på olika tårtor och mat med oändligt mycket frukt som varar i flera dagar efteråt, som sedan blir till lyxig frukost. Extra mysigt blev det i år när strömmen gick och vi tände en tjugotal ljus under middagen. Det känns i magen när man fyller år även om man firar den för tjugotredje gången.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s