Loppisfyndat.

84 85 86 87

Några av mina senaste fynd på diverse loppis och secondhand, en svart stilren ljusstake, fyra små fina skålar, en gammal färgburk, en stor glasflaska, ett galler och fyra små ljushållare. Under hundralappen för alltsammans. Nu kan jag servera dipp i fina skålar, förvara penslarna tjusigt och hänga upp recept på scones och ostsås i köket på det lilla gallret. Ljushållarna ska jag använda till ett kommande pysselprojekt lagom till advent som ni ska få se så fort det blir klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s