Ett tag kvar.

92

De fyra ljushållarna jag hittade på loppis för en tia tänkte jag skulle passa utmärkt till min adventsljusstake i år. Det kanske är tidigt men eftersom jag hade allt jag behövde hemma och en ledig dag så kunde jag inte vänta. Jag började med att knåda ihop en trolldeg av salt, vatten, mjöl och olja därefter formade jag den som jag ville ha den och tryckte ner ljushållarna. Sedan fick den torka i ugnen i 100 grader i vilket kändes som en evighet men som kanske tog tre timmar. Målade den i vitt, dekorerade med krans och knöt fast siffrorna med lädersnöre runt de antika ljusen. Nu längtar jag om möjligt ännu mer till december. Trevlig helg på er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s