Gröna växter.

image(1) image(2) image DSC_0309

Att ha det grönt omkring mig är något jag uppskattar. En fönsterbräda ser tom ut utan en stor grön krukväxt, en stolt vit cyklamen sätter ljus på en mörk novemberdag och en vas med fina rosor kan få frukosten att smaka godare än någonsin. Jag väljer omsorgsfullt ut mina växter och hoppas på en lång vänskap tillsammans, helst väljer jag de grönaste av växter och ska det vara blommor vill jag ha vitt. För att behålla dom och låta dom växa ståtligt på både bredd och höjd brukar jag använda mig av äggskal. Efter att ha knäckt ett ägg till våffelsmeten eller pajen lägger jag de färska äggskalet i en glasburk med vatten, dagen efter vattnar jag mina växter med det. Superlätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s