Gröna granar.

101  103 104102

Igår satte vi oss i en bil för att åka till skogen. Jag hade hoppats på snö denna dag men inte en snöflinga så långt ögat nådde, betydligt många fler granar fanns det som tur var. Stora som små, täta som glesa. Det var lite trixigt att hitta en i precis rätt storlek men med sågen i högsta hugg och ett glatt humör hittade vi snart en. En liten grön rakare fick följa med oss hem och snart om någon vecka eller så tänker jag ställa in den och pynta med vimplar, kulor och kanske en och annan virkad liten duk. Under tiden får den stå i förrådet och vänja sig vid lite varmare temperatur för det ska dom göra har jag hört. Hoppas ni har en fin första advent.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s