Jullåtar.

Tröja

Den här superfina tröjan hittade jag på Carlings igår och oj vad jag gillar den. Tänkte att det till och med kanske få bli den på självaste nyår men det återstår att se. Ett tips om fyra underbara jullåtar kommer här med, himla bra att det skrivs lite nya tycker jag. De gamla har man ju hört i alla dess olika tolkningar och snart har väl varenda en sjungit in sin version. Dessa kommer jag lyssna på när jag kokar knäck, klär julgranen och pysslar med julkort.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s