Fina fisken.

de5a4b44619611e3a7b512d15f20d117_8Fisken Annan färg

För ett tag sedan ritade jag en fisk som jag haft på väggen sedan dess men igår tänkte jag att den skulle göra sig fin i färg. Sagt och gjort, in i datorn och efter en liten stund med fixande och trixande blev detta resultatet. Vad tycker ni? Jag funderar kanske på att skriva någonting undertill i vitt. I julklapp fick jag kalligrafipennor och jag tror att dom kan göra sig fint till detta, jag återkommer med vidare resultat!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s