I min kameraväska.

image(3) image

Detta finns i min kameraväska. En Nikon D90 med tillhörande 18-105/3,5-5,6 VR men för det mesta byter jag till ett fast objektiv Nikkor 50/1,8D.  Jag älskar hur kameran känns så lätt när man byter till det fasta och att det går att fota fastän det är lite mörkt. Jag använder mig av en självutlösare och stativ när det behövs, som när jag ska ta självporträtt eller behöver ha en lång slutartid. Ibland när jag känner för det använder jag mig också av analoga kameror så som min Diana mini, utmärkt när man reser eller är på fest då man kanske är lite mer rädd om sin kamera eller tycker den är stor och tung. Sen fotograferar jag väldigt mycket med min Iphone 5s såklart, som dessa två bilder till exempel.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s