Semlor.

127 126 125 124

Idag har jag bakat semlor, å vad jag gillar semlor. När jag var liten kunde jag äta hur många som helst och räknade alltid hur många jag hade stoppat i mig, en månad åt jag tretton stycken minns jag. Så tokigt, riktigt så många äter jag inte nu. Jag tycker bäst om att baka egna bullar, oftast har man ju ändå redan allt hemma och det är ju så lätt att göra. Jag gick efter receptet i Bonniers kokbok ifall någon undrar. Jag har även hunnit med en liten loppisrunda och fyndat en liten fin träbricka som man kan se i bild samt de två skålarna man skymtar lite i bakgrunden. Fyndade även en glasskål och en tallrik som jag kan visa en annan dag, allt för tre ynka tior! Nu ska jag nog äta en till semla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s