Gör ditt egna kameraband.

129 130 131

Jag har länge suktat efter ett nytt kameraband men har aldrig riktigt hittat något. Om jag väl hittat något har det kostat några hundra, vilket jag tyckt varit för dyrt att lägga på en sån sak. Då kom jag på idén om att använda ett skärp, bruna läderskärp har jag sett massor av på loppis eller second hand och det är precis så jag vill att mitt band ska se ut. Jag hittade mitt för en femma, sen klippte jag av själva spännet på skärpet och använde mig av delarna från det tråkiga kameraband som kommer med kameran. Det är viktigt att tänka på att köpa ett skärp som passar dom delarna, i mitt fall cirka en centimeter brett. Jag valde att ha mitt band ganska kort då jag inte riktigt behöver ha det runt halsen utan mest snurrar det runt handleden när jag fotar.  Å vad nöjd jag blev och billigt dessutom!

En reaktion på ”Gör ditt egna kameraband.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s