Hyllis och andra önsketing.

136 135

Denna hylla har jag länge velat ha och varför jag väntat vet jag egentligen inte, den kostar ju bara en ynka hundralapp. Men så i tisdags när jag var på ikea med min mamma såg jag att denna modell skulle utgå inom kort och då var jag ju bara tvungen. Den passar verkligen så himla bra i köket med vitt porslin och dricksglas på. Nu kan jag ställa fram alla saker man behöver i ett kök som är för fina för att gömmas i ett skåp. Min nästa grej på önskelistan över saker jag vill ha till köket är helvita koppar av porslin och så en köksassistent såklart. En annan bra sak som jag köpte igår var en blender, jag har letat efter den perfekta men har alltid tyckt att dom sett plastiga eller billiga ut. På cervera hittade jag en sån fin och perfekt så nu kommer jag väl göra smoothies hela tiden, just nu är det favoriten på morgonen. Tänkte jag skulle tipsa om goda recept på smoothies i ett annat inlägg men först måste jag vänja mig lite vid min nya blender.

En reaktion på ”Hyllis och andra önsketing.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s