Han sa: ”Stjärnorna de säger vad du är för en indian”

140141 143 144 146 147

Det här är min familj. Mamma, pappa, jag och min syster. I helgen åkte jag och min syster hem för att hälsa på våra fina föräldrar i vårt gula tegelhus som vi växte upp i. Min syster hade bakat ananaspaj som hon i en pastellig pajform hade med sig och jag tog med mig min skanner som jag fick i julklapp. Foton har vi i mängder hemma, fint sorterade i album, liggandes i en gammal kartong, slarvigt insatta i sladdriga album eller lösa i kuvert. Det är alltid lika roligt att titta igenom dom där bilderna man skrattar lika mycket över samma bilder och hittar nya fina bilder man inte tänkt på förut. Jag valde ut några favoriter för att lägga upp här, dessa är bara ett fåtal av alla fina. Å vad jag gillar min familj!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s