När droppar blir till knoppar.

169 171170172

Det är så underbart att solen är här och kastar skuggor in i lägenheten. Dagarna känns oändliga och detta är bara början, snart smyger sig värmen på. Jackan byts ut mot en tunnare och halsduken hamnar längre och längre in i garderoben. Att bli lycklig över att solen är här, att hitta krokusar mitt ute i skogen, att bli varm av halsduken en så snällt virrat om sin förkylda hals, att hitta inspiration i en soldränkt säng, att använda upp ett helt minneskort med kameran. Det är vår för mig och det är precis vad jag känt och gjort idag. Hoppas ni som läser detta har haft en lika fin vårdag.

Här är en vårig spellista med nya favvolåtar som lyssnas på högsta volym just nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s