Födelsedagspanda.

180 Panda

Idag har jag från att jag vaknade tills nu när jag snart ska gå och borsta tänderna för att sedan sova, ritat. Jag började med penna och papper för att sedan bli så förtjust i pandan som fyller år att jag kände för att göra honom digital. Ritade även en fransk domherre som jag funderar på att göra digital i morgon, lovar att visa honom också så fort jag blir klar. Har inte satt min fot utanför lägenheten denna dag så det får det bli ändring på i morgon, då jag och J tänkte åka på en liten utflykt. God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s