En bukett tulpaner och premiärlängtan.

182 183

Ikväll bokade jag och J bio. Nu ska vi äntligen få se The Grand Budapest Hotel och på finaste biosalongen i stan dessutom. Jag går väldigt sällan på bio annars, jag går när det är en film jag verkligen vill se, som denna eller Her för att nämna de senaste jag velat se. Trots detta så älskar jag att gå på bio, jag älskar att hålla biljetterna i handen och hur biljettkontrollören kontrollerar och river av. Jag älskar att äta popcorn och salta lite extra, jag gillar när vi delar på den största drickan med två sugrör som man ändå blandar ihop innan filmen ens har börjat rulla. Jag älskar hur det knastrar om filmen eller när människor runt om en viskar och prasslar med godispåsar.

Wes Anderson är verkligen min favorit bland regissörer och jag kan se hans filmer om och om igen. Favoriterna är nog Life Aquatic och Darjeeling Limited. I väntan på premiären i morgon kan vi titta på trailern ytterligare en gång. Oj vad bra det här kommer bli!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s