If I like a moment, for me, personally, I don’t like to have the distraction of the camera. I just want to stay in it.

1 2 3 4 5 6

Igår såg jag The secret life of Walter Mitty. Den handlar om den dagdrömmande Walter Mitty som lever ett rätt tråkigt och ensamt liv, han är blyg och olyckligt kär. En dag försvinner ett negativ som han behöver till sitt jobb. I och med detta börjar ett äventyr och jag sitter och mår bra från första scenen tills sista. Jag tycker den är otroligt fint filmad i vackra miljöer, detaljrik, enkel och rolig. En ny favoritfilm som jag helt klart kommer se igen.

I delar av filmen är dom på Island, ett land som jag länge velat åka till. Efter att han sett denna film kan jag säga att jag är ännu mer sugen på att åka dit. Ett väldigt fint landskap och jag kan bara tänka mig hur mycket fina bilder man skulle kunna ta.

Se den!

Annonser

En reaktion på ”If I like a moment, for me, personally, I don’t like to have the distraction of the camera. I just want to stay in it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s