En bildexplosion med vårkänslor och vänner.

222 220 224 219 229 223 221 218 217 228 227 216 225 215

När solen är framme, graderna stiger och när en spenderar mer minuter ute än inne framför en skärm blir följden att det blir väldigt tyst här. Så här får ni en explosion av bilder som visar vad jag har haft för mig istället. Träden har blivit gröna och det doftar vår överallt, ett flertal promenader har hunnits med och jag har planterat, sått och blivit jordig om händerna. Jag har gosat med hundnosar och klappat söta lamm, fotograferat vitsippshav och lagat en ny maträtt. Jag har firat valborg i Lund och dansat in första maj på ett dansgolv i Malmö, gått på en akustisk spelning på konstmuseet i Kalmar följt av en till spelning på kvällen med samma band. Jag har även hunnit med att illustrerat en affisch till en spännande grej som händer i Kalmar nu i Maj. Som tur är har kameran fått följa med mig överallt så alla fina vårminnen är nu för evigt bevarade i tjusigt digitalt format.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s