Nya pennor.

233

Jag älskar mina nya vattenfärgspennor, det är så himla kul med lite färger och dessa är väldigt lätta att använda. Jag har köpt en ask med 24 stycken färger och nu efter att jag testat lite är jag helt fast. Speciellt kul blir det när jag kan använda min scanner och trixa lite i Photoshop med bilderna jag målar också. Förresten visst blev min nya header snygg, den har jag målat med pennorna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s