Första sommardagen.

235 241 236 237 239 240 234

Ett helt gäng med bilder från varma dagar i maj. Idag har jag och J varit på jazzbrunch och det var så fantastiskt gott och på kvällen blev vi bjuda på Piroger hemma hos min Syster och Daniel. Superlyxigt att inte behöva laga mat själv på hela dagen. Igår blev jag dessutom bortskämd av J då jag vaknade med nackspärr och inte kunde röra mig, han sprang iväg och köpte hamburgare, cola och choklad. Bästa kombon när man är sjuk eller ledsen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s