På jordgubbsfältet.

248 249 247 251 252 250

I helgen var vi på Öland, vi körde med loppisappen och stannade på ett antal loppisar , dock blev det inga större fynd men den appen kan jag verkligen rekommendera. Den kostar 7:- och har en karta och gps-funktion så att en aldrig kör vilse utan enkelt hittar på småvägar till de mest gömda loppisarna. Bredvid en av loppisarna vi besökte hade de en gårdsbutik samt ett jordgubbsfält med självplockning. Perfekt tänkte vi, tog varsin låda och vandrade ut på fältet. Det är så mycket roligare att plocka själv och billigare än att köpa i butik, för 30:- fick vi fylla två lådor. Nu blir det jordgubbar med mjölk till frukost hela veckan!

Annonser

2 reaktioner på ”På jordgubbsfältet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s