Utomhusbio i sommarnatten.

253

I onsdags förra veckan tog vi med oss en filt och varsin varm tröja i ryggsäcken, det skulle bjudas på utomhusbio i stan. Fantastiskt. Värmen som hade varit under dagen höll sig kvar under hela kvällen och det kändes underbart att kunna sitta utomhus i shorts även när solen gjort sitt för dagen. Just denna dagen var det Django Unchained som visades, det var gratis att titta men på plats kunde en köpa popcorn, godis och sockervadd. Vi köpte popcorn och en godispåse och satte oss på en filt med resten av biobesökarna. Filmen som vi sett en gång förut var lika bra denna gång som fösta ungefär som vanligt när det kommer till Quentin Tarantino alltså. Vid halv ett tiden var filmen slut och när vi skulle gå hem hade vi denna fina utsikt i ryggen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s