Midsommardrömmar och kreativt lugn.

image(63) image(69) image(65) image(66) image(68) image(67) image(64)

Kameran snappade inte upp några höjdpunkter från midsommarafton direkt men ett par fina bilder innan kalaset började och en efter får sammanfatta helgen. Det bästa var den fina kransen jag hade i håret, gjord av brudslöjor. Det sämsta var att jag inte hade kameran mer runt halsen för att fånga det hela på bild. Kransen som jag beställde från en blomsterbutik hade förtjänats att förevigats med ett par tjusiga bilder så får bli att försöka binda en egen och ändra på den saken!

Jag kan verkligen gå och gräma mig i flera dagar efteråt när jag missat ett fint fototillfälle och mår hemskt dåligt över det. Jag mår så mycket bättre när jag fått fånga upp det vackra eller minnesvärda på bild, något jag kan förvandla till ett konstverk att bevara och titta på. För mig blir det mer värdefullt och min själ njuter verkligen över att få vara kreativ och det sprider sig ett lugn i hela kroppen.

Hoppas er midsommar var fin.

2 reaktioner på ”Midsommardrömmar och kreativt lugn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s