Loppis i Rödeby.

image(70) image(76) image(75) image(73) image(72)

Någon mil norr om Karlskrona ligger en stor loppis i en lada som jag och J tyckte verkade värt ett besök. Sagt och gjort för idag tog vi bilen till Karlskrona för en loppisrunda. Vi stannade först till i några secondhandbutiker i stan innan vi styrde ratten mot norr och åkte mot Rödeby. Precis vid rondellen ligger den stora ladan vars portar står vidöppna och från golv till tak är det smockat med prylar. Precis innanför porten står det en stor flakbil från 40-talet även denna är full med prylar. Vi vandrade runt på ladans två våningar och någon timme därefter lämnade vi nöjt med fina fynd, bästa fyndet var de två cocktailglasen som jag fick för en tjuga. Helt klart värt ett återbesök!

3 reaktioner på ”Loppis i Rödeby.

  1. Pingback: Sommarens loppisfynd. | weusedtodance

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s