Kär i en handduk.

www.pinterest.coms www.pinterest.coma

Jag älskar denna handduk, det är det finaste jag någonsin sett i textilväg och jag har stirrat mig blind på denna skönhet i snart en timme. Tänk om någon vore så snäll och kunde köpa denna åt mig, då hade jag skuttat på moln i flera månader. Jag får nöja mig med att pina x antal bilder i drömmiga anslagstavlor på pinterest och hålla tummarna. Här finns den att köpas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s