Nästan två månader.

Perspektiv Visitkort d5249e66-af74-4495-8b2c-5f9555ec1bee

 

Jag har börjat plugga Grafisk Design och här är lite saker som jag pysslat med de senaste veckorna. Vi lär oss allt ifrån att rita i perspektiv, göra loggor, visitkort och sätta typografi på posters. Allt är så förbaskat roligt och jag känner verkligen att jag har hamnat rätt. Skolan tar upp det mesta av dygnets få timmar och dagarna bara flyger förbi, två månader snart och jag stormtrivs!

Ps. Färgerna ser lite märkliga ut här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s