Då blir jag glad.

image1

Blogg

När fina Linda har skrivit om mig och mina bilder på sin blogg så blir jag så himla glad. Vilken överraskning! Jag har följt henne både på instagram och på hennes blogg och tycker hon är en stor inspirationskälla, vilket gör det hela ännu mer roligt. Tack snälla du!

2 reaktioner på ”Då blir jag glad.

  1. Amen åh, klart! Du har verkligen en helt fantastisk blogg med så vackra bilder. Ska läsa ikapp i mellandagarna tänkte jag 🙂 God Jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s