Bloglovin.

234

Finaste Emma på Emmas vintage skrev om mig när hon tipsade om bloggar hon gillade och oj vad glad jag blev när jag läste hennes fina ord. Jag har följt hennes blogg länge och hon är en stor förebild med sina vackra pastelliga fotografier. Tack snälla du, det värmer rakt in i hjärtat.

Tänkte även berätta att jag nu har ordnat en liten bloglovin-knapp här på sidan som en kan trycka på för att följa mig där.

Hoppas ni har haft en fin helg!

4 reaktioner på ”Bloglovin.

  1. Men asså hallå WOW vad fantastisk blogg du har. Här vill jag kika in fler gånger pga om jag läser allt nu kommer mitt hjärta explodera av allt fint och min hjärna kommer överhettas av all inspiration. Pling, nu har jag dig på bloglovin<3

  2. pssst. tycker så mycket om din instagram så jag skrev till dem och sa att du borde bli en suggested user. Håller tummarna för att de lyssnar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s