Måndag.

image1-10 image3-7 image2-7

Måndag och medan jag satt och pluggade (vet inte vilket ord en ska använda när pluggar egentligen betyder att en pysslar, målar, pinar på pinterest, skapar egna typsnitt och gör posters) men i vilket fall som så tog J en promenad och när han kom tillbaka så hade han en bukett tulpaner bakom ryggen och två semlor att fika på. Hamnade direkt i vårstämning och började storstäda efter fikat och plockade ner julstjärnan i fönstret. Nu är julen borta och våren får mer än gärna komma och hälsa på så snart den vill. Finaste måndagen!

2 reaktioner på ”Måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s