Pyssla med papper.

1an 3an (kopia) 4an

Jag läste på bland annat Sandras blogg om Monthly Makers någon gång i början på januari och blev så himla glad över den idéen. Jag tycker att det ibland kan vara svårt att vara kreativ och pysslig utan ett direkt mål men att få ett tema varje månad kommer göra det så mycket lättare och roligare. Första månadens tema var papper och jag kom genast på tusen saker jag ville göra men skolan kommer alltid före och vips så var det snart slutet på månaden och jag har inte hunnit göra något än. Däremot började jag pinna en hel del för att finna inspiration vilket ledde till ett enormt kreativt pepp. Här har ni några bilder från min anslagstavla kreativitet, kika gärna in där för att finna ännu mera inspiration. Jag ser väldigt mycket fram emot kommande teman som Monthly Makers kommer presentera. Jag hurrar och tackar för ett grymt intiativ!

2 reaktioner på ”Pyssla med papper.

  1. Jag missade också första omgången, så typiskt! Men jag gillar tanken på ett nytt tema varje månad, och att vara kreativa på varsitt håll men ändå tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s