Min hemlighetsfulla lördag.

Chez

Tidigare i veckan frågade J om jag hade några planer för den kommande lördagen och det hade jag inte. Han bad mig vara fri den dagen och jag visste inte alls vad som skulle ske. Lördagen kom och klockan ringde vid 08.30, vid 09.30 var vi på väg ut och jag hade ingen aning om vart vi skulle. Efter en kvarts promenad hamnade vi utanför detta fantastiska ekologiska cafe, frukost stod på schemat och det kan vara den godaste frukosten jag någonsin ätit.

Hyllor Josef

Det var så himla fint där inne och kommer definitivt besökas igen. Vi satt där i cirka en timme innan det var dags att snurra halsduken runt halsen igen. Efter ytterligare cirka en kvarts promenad stod vi utanför dörrarna till ett chokladmuseum, där fick vi provsmaka choklad, veta allt om bönor och hur choklad blir till. Fick även med oss två chokladkakor hem tillverkade här i staden, så lyxigt!

TulpanerKjol

Efter det gick vi förbi tjusiga blomsterhandlare med hinkar fulla med tulpaner utanför dörrarna och vi köpte med oss en bukett av dessa fina vita hem. Hann även med några secondhandbutiker innan det var dags att bege sig hemåt. Jag hittade denna fina kjol på Beyond Retro för 70 kronor. Vid denna tid hade det börjat snöa, så himla mysigt.

Tulpaner2 image3-8

Hemma så vi vilade vi upp oss, satte tuplanerna i vatten, duschade och gjorde oss fina. Klockan 18.00 gick bussen mot nästa okända mål, jag hade ingen aning om vart vi skulle men hade mina aningar om att det kanske var middag som stod på schemat. Så var det, efter vi stigit av bussen och gått i några minuter stod vi utanför Buenos Aires 72. När vi klev in genom dörrarna var tanken att det skulle kännas som Buenos Aires 1972, eftersom jag verken var född då eller har besökt Argentina så har jag ingen aning men oj vad gott vi åt.

image4-8 image1-15

Sist på schemat stod ett biobesök. J hade köpt biljetter i förväg och bestämt att vi skulle se The Imitation Game en film jag inte hört om förut men den var sjukt spännande och bra. Efter bion var vi båda väldigt trötta och inte så konstigt efter denna superdag. Vi var hemma cirka 23.50 och när klockan slog 00.00 började någon skjuta fyrverkerier som lyste upp hela himlen från våra fönster, sjukt passande och helt sjukt fin lördag!

 

2 reaktioner på ”Min hemlighetsfulla lördag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s