Helgen som var.

IMG_3346 IMG_3397 IMG_3460 IMG_3461 IMG_3145 IMG_3343 IMG_3345 IMG_3344

Helgen som var började med Creative Mornings på fredagsmorgonen innan skolan, månadens tema var ink och fina Tovelisa var där och pratade tillsammans med två andra duktiga illustratörer. På lördagen promenerades det runt i staden för att bland annat besöka fina formfröken och No47 där de hade superfina verktygslådor som jag blev kär i. På söndagen bakade jag rimbobullar, träffade två fina vänner som var på besök i min stad över helgen och så gjorde jag inbjudningskort till min systersons namngivelse. När jag hade tid över myste jag med Mileon och kollade på serier med J, helt enkelt en superfin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s