En blå verktygslåda i plåt.

Verktygslåda Verktygslåda2 Verktygslåda3 Verktygslåda4

Titta vilken fin en som har fått flytta in och bo hos oss, en blå verktygslåda i plåt! Jag som har suktat och tittat på nya men tyckt att det varit ett alldeles för onödigt dyrt köp. Så ser jag denna på loppis och får den för två tjugolappar, perfekt! Dessutom hittade jag två fina kaktänger som egentligen kostade tio kronor styck men som jag fick för tio tillsammans för att det skulle bli femtio jämt med verktygslådan. Så himla snällt. Mileon var givetvis tvungen att inspektera mitt inköp innan den fick flytta in, vilken tur att han godkände den!

Loppisen jag fyndade på var Trollets Loppis vid Värnhem här i Malmö. En superbra loppis där det mesta går att pruta rätt bra på, dessutom är de som jobbar där otroligt trevliga, hjälpsamma och snälla.

6 reaktioner på ”En blå verktygslåda i plåt.

  1. Men åh, så fin! Önskade mig en ny verktygslåda i födelsedagspresent men det var visst ingen som tyckte att det var en vettig önskan 😉 Får kika på loppis jag med!

    • Det är ju en underbar önskan! Tycker det är helt perfekt, jag har haft mina verktyg i en plastpåse innan men hur fint är det?

      Ja kika massa på loppis dom är nästan finast!

  2. Åh en sån har min pappa i exakt samma modell, fast i mörk blått. Så fin och fräsch den var! Så bra att loppis finns egentligen, man hittar ofta så fina grejer!

  3. Pingback: Mitt tvåtusenfemton. | weusedtodance

  4. Hejsan, står det möjligenngt märke på den? jag letar också och den här hade en så bra storlek 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s