Plantera avokado igen.

IMG_4271

Två små avokadokärnor som snart ska få rötter och sedan planteras i jord och bli lika fina som sist jag planterade avokado. Här är några bilder över hur det såg ut då.

image86 image84 image79

Jag planterade två även då men den ena växte mycket snabbare än den andra. Detta var för cirka ett år sedan och nu är den lilla över en meter lång och fortsätter att växa! Här beskriver jag närmre om hur jag gick tillväga. När något en annars bara brukar slänga kan blir så här fint så får jag lust att försöka plantera varenda kärna jag hittar!

Annonser

2 reaktioner på ”Plantera avokado igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s