Bland de gröna löven och de fluffiga djuren.

Josef grönt Bebisar Bebisar med mamma Pasta

Bilder från en promenad för några dagar sedan bland de gröna löven och de fluffiga djuren. De är så himla gulliga de där ungarna alltså, hela parken kryllar av dom just nu. Väl hemma igen blev det middag i sängen i form av pasta carbonara efter Sandras goda recept.

Idag har jag visat min portfolio och det gick bra, mycket skönt att få kryssa av det från listan. Nu är det bara två dagar kvar i visuell kommunikation och sedan har jag gått mitt första år här på Grafisk design i Malmö. Det känns som att tiden har gått väldans fort men jag trivs så bra här och det är kul i stort sätt varje dag så det är ju inte så konstigt då. Ikväll ska jag fira detta med Risotto!

6 reaktioner på ”Bland de gröna löven och de fluffiga djuren.

  1. Underbart inlägg! Älskar när jag kikar in här och ser att du uppdaterat med något nytt för det är alltid så inspirerande 🙂

  2. har precis hittat din blogg och tycker redan om den SÅ mycket!! så himla najsiga foton. plus att jag är sjukt svag för din frilla på profilbilden <3<3<3 *hjärtögonemoji*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s