Mina senaste loppisfynd.

_DSC0757

En fin korgväska för en tia är ju inte dumt, jag tänker mig att den passar bra till picknicken, stranden eller sommarkvällen. I väskan ligger ett benvitt tyg som jag tänker skulle passa bra till en fotografering jag ska göra snart.

_DSC0763

Dessa två flaskor fyndade jag för några dagar sedan, fina med saft eller lemonad i.

_DSC0768

Flaskorna kan jag ju sedan packa med mig i min nya väska. Perfekt!

_DSC0780

Dessutom hittade jag denna fina gamla godisskopa som jag ännu inte vet hur jag ska använda. Kanske till att skopa mjöl, socker eller glass med eller helt enkelt till att ta massa fina kort på och som får dekorera köket annars.

Jag gillar att hitta saker som jag ser flera användningsområden i. Där dess naturliga huvudområde kanske suddas ut eller där gränserna töjs lite. Korgväskan behöver inte alltid agera väska utan kan användas som korg för filtar eller andra saker. Eller varför inte stoppa ner en planta i för att dölja en tråkig kruka och låta ett fint träd sticka upp. I glasflaskorna kan fina blommor pryda köksbordet vid en middag när saften tagit slut, eller kanske fylla de med makaroner och slänga de fula förpackningarna. Det är så fint när deras uppgifter kan variera och på så vis användas oftare.

Annonser

2 reaktioner på ”Mina senaste loppisfynd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s