Frusen Cheesecake.

_DSC0133 _DSC0105 _DSC0126 _DSC0186

För några dagar sedan köpte jag en ny form, en som var lite högre än de jag har. Det första jag tänkte att jag ville baka var då cheesecake. Jag tänkte att den skulle passa sig fin som lite högre och visst gjorde den det. Denna frysta cheesecake är så enkel att göra och blir väldigt god, speciellt med bär till tycker jag. Jag bakade denna igår och lät den stå i frysen över natten. Jag har bakat den förut och gått efter samma recept, allt som behövs är detta:

  • 3 ägg.
  • 1,5 dl socker. 
  • 2 tsk vaniljsocker.
  • 200 gram philadelphiaost.
  • 3 dl vispgrädde. 
  • Digestivekex.
  • Jordgubbar.
  • Massvis med kärlek och sötsug.

Hur en går tillväga kan ni läsa om i receptet jag länkade till här ovan. Det bästa med denna tårta är att den går att förbereda flera veckor innan och att den varar och håller sig fin i frysen. En tårta som passar perfekt till midsommar, trädgårdskalaset eller en helt vanlig tisdag.

12 reaktioner på ”Frusen Cheesecake.

  1. Pingback: Mitt tvåtusenfemton. | weusedtodance

  2. Pingback: 10 söta efterrätter. | weusedtodance

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s