Mileon och jag.

Mileon och Jag

Du. Min katt. Du som har funnits med mig i snart tre år. Som alltid kommer springandes och möter mig vid dörren när jag kommer hem och som ligger nära när vi sover middag tillsammans. Du som krafsar på dörren till toaletten om du inte fick följa med in och som lägger sig i knäet om du fick. Som blir nyfiken när du får utforska nya platser men som blir rädd när jag satt upp håret i en konstig tofs. Du som hellre väljer husses mage att sova på om natten men som väljer min ifall jag varit ledsen. Du som trycker nosen hårt mot min och blir suverän på bild. Du. Min katt. Du som är det finaste jag vet.

När det blev vi två.

4 reaktioner på ”Mileon och jag.

  1. har börjat förstå den där kattkärleken nu när jag själv varit kattvakt några gånger åt syrrans. Sötisar ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s