Gör ditt egna kameraband.

130 129

För ett bra tag sedan gjorde jag mitt egna kameraband och vet ni vad, det håller än! Jag tycker att det bandet som kommer med kameran är så tråkigt och fult att ha hängandes på axeln, speciellt nu till sommaren när kameran spenderar mer tid där än i väskan. Detta band la jag fem kronor på och det är superlätt att göra.

Jag har helt enkelt bara tagit ett gammalt skärp, klippt av själva spännet och sedan använt mig av plastdelarna från det kamerabandet som kom med kameran. Det är viktigt att tänka på att köpa ett skärp som passar dom delarna ifall man ska göra på detta vis, i mitt fall var detta cirka en centimeter brett. Dagens tips!

2 reaktioner på ”Gör ditt egna kameraband.

  1. Riktigt, riktigt snyggt! Har ett tunt skärp jag aldrig använder, ska genast kolla om det går att ha till det här ändamålet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s