Idyll och lite svartvitt.

_DSC0505 _DSC0666 _DSC0656 _DSC0699

Nu är sommaren verkligen här och i onsdags eftermiddag tog jag och Mileon tåget för att åka till Kalmar och hälsa på. Igår tillbringade jag hela dagen till att vara utomhus, det var kanonväder så annat förväntades ju inte. Det började med picknick i Kalmarsundsparken i skuggan av ett stort träd tillsammans med min syster och bästa Olle. Vi åt goda sallader med massa melon av olika sorter, älskar melon i sallad om sommaren! Efter det mötte vi upp fina Josefin som hade ordnat med grillning en bit bort. Vi satt vid en grillplats omringad av havet med utsikt över röda fiskebodar och guppande båtar. En väldigt idyllisk dag som sedan avslutades brutalt med att mammas och pappas katt hade fångat en liten kaninunge som den kom stoltserande med, men så är det ibland!

Har förresten börjat gilla svartvita foton mer och mer. Något ni kanske kommer få se mer av här på bloggen. Kanske redan snart då jag fotograferade bebis idag och de bilderna gjorde sig så fina i svartvitt tycker jag.

Hoppas ni har en fin helg.

4 reaktioner på ”Idyll och lite svartvitt.

  1. tycker det är så mycket känsla i svartvita på något sätt.. Fortsätt gärna med det 🙂 och fint med picknick!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s