6 månader.

_DSC0359

Idag blir du sex månader. Två dagar efter att du föddes fick jag pussa din panna för första gången. Jag kommer aldrig glömma den dagen, precis som att jag inte kommer glömma när jag fick höra dig skratta för första gången eller se dig sitta alldeles själv. Jag saknar dig så fort jag inte är med dig och jag älskar dig mer än jag trodde var möjligt. Min finaste, sötaste systerson.

5 reaktioner på ”6 månader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s