Läskande citronsorbet.

_DSC0989 _DSC0038 _DSC0994

Igår gjorde jag en citronsorbet som har fått stå i frysen över natten, idag var det dags att smaka. Det blev perfekt tajming för idag kom ju värmen tillbaka och vad passar bättre då än en svalkande glass. Denna sorbet gick rätt snabbt att göra om en bortser från väntan i frysen och inte behövdes det någon onödig glassmaskin heller. Det finns mängder av olika varianter och smaker en kan göra, nästa gång ska jag testa fläder eller mango. Jag gick efter detta recept men bytte ut limesaften mot rosa lemonad. Jag ville att den skulle bli lite rosa men det syns knappt, haha!

5 reaktioner på ”Läskande citronsorbet.

  1. Pingback: 10 söta efterrätter. | weusedtodance

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s