Jag finns på Instagram.

Instagram

Ni vet väl att jag finns på Instagram också, där uppdaterar jag lite oftare än här på bloggen. Jag visar er bland annat vad jag har för mig nu i sommar. Som att flyta på ytan i Öresund, sätta fina fredagsbuketter i vaser från min sambo, bakar tårtor och gör lemonader, besöker palmhus och köper nya små saker till köket. Så om ni inte redan följer mig där tycker jag ni ska göra det med detsamma! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s