Gör din egna bokstavsbanner.

IMG_5196 image1-18

Att göra sin egna bokstavsbanner är inte svårt. Allt en behöver är ett snöre, små klädnypor, två spikar och en skrivare att skriva ut bokstäverna på. Jag gjorde vita bokstäver på svart bakgrund i datorn i passande storlek och skrev ut samt klippte ut. Sedan fäste jag bara upp dom med de små klädnypor jag hade hemma på tråden som jag hängt upp med spik. Har en ingen skrivare så går det ju lika bra att rita eller klippa ut bokstäver ur papper eller kartong. Jag hängde upp min ovanför sängen och tyckte det blev kanonbra!

8 reaktioner på ”Gör din egna bokstavsbanner.

  1. Vet du om det er mulighet for å få tak i sengesettet fortsatt? Eller hadde du en link?
    Det er så fint

    • Jaha nu hänger jag med! Jag hittade det på Ellos men det verkar inte finnas kvar när jag letar efter det nu, tyvärr. Har inte sett något liknande heller! 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s