Girl with sunflowers.

Tjejen med solrosorna

En liten illustration jag gjorde för någon vecka sedan. Om en känner sig sugen att köpa denna eller några andra av mina illustrationer så går det fint fint. Här finns en länk till min butik på Society6 eller så går det lika bra att maila mig via weillustrations@gmail.com. Nu ska jag ut i blåbärsskogen, hej hej!

2 reaktioner på ”Girl with sunflowers.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s