I blåbärsskogen.

_DSC0876 _DSC0946 _DSC0959

Igår var jag, min mamma, syster och systerson ute i skogen och plockade blåbär. Såhär såg det ut då och idag bakar vi blåbärspaj efter en fin dag på stranden, så gott! I helgen blir det bloggpaus då jag lite oplanerat ska iväg på festival och träffa vänner jag inte sett på länge, ska bli så kul. Hoppas ni får en bra helg så ses vi igen nästa vecka!

Annonser

2 reaktioner på ”I blåbärsskogen.

  1. Så härliga bilder, Emma! I blåbärsskogen finns det minsann inga bekymmer utan där är det bara ”här och nu” som gäller och jag älskar det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s