Avokadoplantering.

100

Här är en liten gif jag gjorde när jag planterade mina avokadokärnor som då hade fått fina rötter. För att få frukt behöver en plantera två kärnor men jag hade ju tre så planterade alla i samma kruka. Efter att en har planterat kärnorna så går det undan, redan efter någon vecka hade de växt flera centimeter och nu är de över två decimeter höga. Ni ska få se en bild på dom så fort jag kommer hem från min Smålandsvistelse. Denna gång ska jag inte glömma att toppa dom så att de inte bara växer på höjden, detta ska en göra när plantan är cirka tre decimeter. Det är en spännande process tycker jag!

2 reaktioner på ”Avokadoplantering.

  1. Visste inte att det behövdes två frön för frukt, är det typ hon & han – plantor då på något vis som med andra växter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s