Fyrhuset.

455jl6oiagtqfji8 455jl74fcgtqfk5b 455jl71qcgtqfk28 455jl6hlegtqfjc2

Titta vilket fantastiskt hus, det är ett gammalt fyrhus längst ut på en udde där jag många gånger varit som barn. Ett hus med havet precis runt varje knut, med kakelugnar, järnspis, ett tornrum och med en makalös utsikt. Självklart i stort behov av en renovering men det gör egentligen bara det hela ännu mer intressant. Tänk om en hade några miljoner till övers, inte bara till att ha råd att köpa huset men även för att kunna totalrenovera det i enlighet med alla mina drömmar. Då hade minsann min pinterest fått jobba på högvarv för oj så mycket fin en skulle kunna göra med detta hus. För att inte tala om hur fint en skulle kunna inreda där efter och hur ofta en skulle kunna bjuda in sina bästa vänner på spelkväll i tornet, sol och bad på stranden eller grillkalas i trädgården. Vilken dröm!

Klicka här om ni vill kika på flera bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s