Gårdsbutiker på landsvägar.

_DSC0987 _DSC0980 _DSC0979

På sommaren är det extra mysigt när en är ute och cyklar eller kör att svänga av när en skylt med ordet gårdsbutik dyker upp. Det är precis vad vi gjorde denna gång efter en tur i skogen. Vita knutar heter denna fina gårdsbutik som idylliskt ligger i en lada omringade av andra lador och hagar. Här såldes det köksdetaljer, keramik, kropps- och hudvårdsprodukter samt lite ätbart. Det mesta var svensktillverkat, ekologiskt och Fairtrade-märkt, vilket gör det hela bara ännu bättre. Jag hoppas att jag kommer att hitta flera gårdsbutiker i sommar, för visst är det roligt att hitta små gömda butiker på fina landsvägar när en är ute på andra äventyr!

2 reaktioner på ”Gårdsbutiker på landsvägar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s