En fin objektivväska.

_DSC0056_DSC0046 _DSC00542

Idag hittade jag denna fina runda väska på loppis. Jag vet inte vad den egentligen är tänkt att vara till men jag tänkte direkt att den skulle passa bra till att förvara objektiv i. Jag är annars ganska dålig på att förvara mina objektiv. Jag har nästan alltid ett extra med mig och det slutar alltid med att det bara ligger i väskan utan skydd när jag inte använder det. Nu blir det ändring på det med denna fina numera objektivväska!

2 reaktioner på ”En fin objektivväska.

  1. Men åh, superfin ju! Är också dålig på att förvara min kamera + objektiv i något som inte skadar med damm och smuts. Måste bli bättre på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s